Om oss

Mai Linh förlag är ett renodlat e-boksförlag, där författarna enbart upplåter de digitala rättigheterna för utgivning. Övriga rättigheter behålls av författaren om inget annat avtalas. Om du vill erbjuda oss ett manus, gör så här: skicka en kort beskrivning av innehållet med e-post (info@kanger.se) och invänta svar om det är intressant för utgivning. I så fall kommer vi att be om en papperskopia på inledningen av boken (eller hela manuset) för en noggrannare bedömning.

Förlaget ägs och drivs av makarna Thomas Kanger och Hong Vu.

Relaterade tjänster:

Eftersom förlaget har en särskild koppling till Vietnam (Hong Vu är från Hanoi) kan vi erbjuda landsöverskridande konsulttjänster på flera områden. Hong Vu kan erbjuda utbildning och tolkning i Sverige som kombinerar engelska och vietnamesiska, alla former av journalistiska kontakter i Vietnam, affärskontakter mellan länderna, samt researrangemang i Vietnam i samarbete med en erfaren arrangör i Hanoi. För mer information och referenser, skriv till Hong Vu på engelska.

Thomas Kanger kan erbjuda utbildning i journalistik, då särskild inom TV samt om undersökande reportage, på engelska och på svenska. Erbjudandet gäller alla länder.

För detaljerad information och referenser, kontakta Hong Vu på vt.hong@yahoo.com och Thomas Kanger på info@kanger.se